Extra voetbalactiviteiten jeugd in saaie coronaperiode

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

TWENTERAND-  De komende weken organiseert ZorgSaam Twenterand extra activiteiten voor de jeugd in deze saaie coronaperiode, waarvan een voetbaltoernooi 4 tegen 4 er één is.

Dit gebeurt in samenwerking met Sportlust Vroomshoop, DOS’37 en DETO Twenterand. Om reisbewegingen in verband met coronamaatregelen zo veel mogelijk te voorkomen kan jeugd van 8 tot en met 17 jaar uitsluitend meedoen uit de eigen kern. Dus als de activiteit plaatsvindt op sportaccommodatie De Bosrand mag alleen jeugd uit Vroomshoop meedoen. Vinden de voetbalactiviteiten plaats op sportpark Het Midden in Vriezenveen mag alleen Vriezenveense jeugd deelnemen.

4 tegen 4
De 4 tegen 4 toernooien vinden plaats op dinsdag 29 december en de woensdagen 6 en 13 januari van 14.00 tot 16.00 uur. Opgeven per team moet van tevoren via combinatiefunctionaris sport-jongerenwerk Stef Lamberink. Dit kan per e-mail slamberink@zorgsaamtwenterand.nl of bel (06) 1078 2238.
LET OP! Er is plek voor 8 teams, waarbij een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen. Vol = vol! Bij inschrijving wil Stef de volgende dingen weten:

– Toernooi of clinic > bij clinic graag voorkeurstijd en eventueel dag aangeven
– Naam en eventuele teamnaam als je mee doet aan het toernooi
– Leeftijd
– Woonplaats
– Waar voetbal je of heb je gevoetbald en hoe lang?
– Contactgegevens (mail en telefoonnummer)

Wil jij ook gezond blijven en je vrienden blijven zien? Meld je dan aan.

Voetbal clinic
Voorafgaand of na het 4 tegen 4 toernooi kan ingeschreven worden voor een voetbal clinic. De clinic zal een circuit zijn van een aantal voetbalonderdelen. Dit programma duurt ongeveer een uur. In principe is de tijd van 13.00 tot 14.00 uur dan wel 16.00 tot 17.00 uur. Merken we dat de jeugd liever op een andere dag of tijdstip willen voetballen, kunnen we dit eventueel aanpassen.

Data en locatie
De 4 tegen 4 toernooien en voetbal clinics vinden op de volgende achtereenvolgende woensdagen plaats bij de volgende verenigingen / sportaccommodaties:
• 29 december DOS’37 / sportpark Het Midden
• 6 januari DETO Twenterand / sportpark Het Midden
• 13 januari Sportlust Vroomshoop / sportpark De Bosrand

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton