Jaquelien uit Vriezenveen wint 100.000 euro in VriendenLoterij

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

VRIEZENVEEN –  Een grote verrassing voor Jacquelien uit Vriezenveen. Zij heeft in de februaritrekking van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Lucille Werner, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Jacquelien vorige week woensdag met de cheque.

Jacquelien (33) reageert enthousiast: “We hebben nu een huurhuis en we willen graag een huis kopen voor ons en de kinderen. We willen ook graag een reis maken naar Malta.”

Afgelopen week reikte Lucille Werner de cheque nog aan de deur uit. Vanaf deze week slaat de loterij die feestelijke uitreikingen voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Lees meer over: ,

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton