Lambers in Vroomshoop verhuist van Julianastraat naar De Passage

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

“Ik maakte een jaar geleden mijn droom waar door een eigen winkel te beginnen, maar ik had nooit durven dromen dat het zo’n succes werd. De winkel groeide uit zijn jasje en ik ben op zoek gegaan naar een groter winkelpand dat zich ook nog eens pal in het centrum bevindt. Dat is nu gelukt met een prachtig, modern winkelpand in hartje Vroomshoop”, zegt eigenaar Nick Lambers.

Het winkelpand is in totaal 68 vierkante meter groot en bevindt zich tegenover Eet-idee Sanderman. In het nieuwe onderkomen breidt Lambers het assortiment ook verder uit. Lambers: “Naast gezondheidsproducten verkocht ik ook al wenskaarten en feest- en cadeauartikelen. Het aanbod wordt dadelijk verder uitgebreid met hennepvezel bodembedekking voor vogels, katten en knaagdieren en biologische thee.”

Verder neemt Praktijk De Glimlach ook intrek in het nieuwe winkelpand van Lambers. Praktijk De Glimlach is een praktijk voor coaching en nieuwetijdstherapie voor (jong) volwassenen en kinderen bij onder meer hooggevoeligheid en beelddenken. Eigenaresse Brenda Davenschot is blij met haar nieuwe onderkomen: “In de winkel richten we een speciaal plekje in voor mijn praktijk om ouders en/of kinderen te helpen waar ze tegenaan lopen. Dit kan bijvoorbeeld hooggevoeligheid zijn. Iedereen is straks welkom om even binnen te lopen en vrijblijvend kennis te maken.”

Lambers en Praktijk De Glimlach openen het winkelpand aan De Passage 6 in Vroomshoop op donderdag 5 maart om 10.00 uur. Na de opening is de winkel iedere woensdag geopend van 9.30 tot 18.00 uur, op donderdag van 9.30 tot 20.00 uur, vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00

Lees meer over:

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton