Vrijwilligers voor digitale ondersteuning gezocht

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

TWENTERAND – De Bibliotheek Twenterand is op zoek naar vrijwilligers die tijdens de digitale cursussen de docent kunnen ondersteunen en de cursisten kunnen helpen.  Voor sommige senioren is de digitale wereld heel vanzelfsprekend. Anderen hebben er meer moeite mee. Dat kan lastig zijn nu steeds meer via de digitale weg wordt geregeld.

In de Leercentra in de Bibliotheek Den Ham, Vroomshoop en Vriezenveen worden verschillende computercursussen voor beginners verzorgd, zoals kennismaken met de computer, kennismaken met de IPad/tablet, Smartphone- en Windows 10-cursussen. Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat iedereen hulp op maat krijgt. Uiteraard met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die kennis heeft van computers, tablets en/of smartphones en plezier heeft in het helpen van mensen. U moet het lesmateriaal rustig uit kunnen leggen aan de deelnemers en kunnen samenwerken.

Heeft u belangstelling? Stuur een mail naar vriezenveen@bibliotheektwenterand.nl of bel naar de Bibliotheek Vriezenveen via 0546-562385.
Ook voor het aanmelden voor een digitale cursus kunt u contact opnemen met de Bibliotheek Vriezenveen.

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton