bakblikactie-002_830x350_acf_cropped

Bakblikken Actie -“Geef Liefde door!”

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

VRIEZENVEEN – Met als motto ‘ Geef de Liefde door’ werd vorig jaar in Coronatijd een actie uitgezet op onderlinge verbinding en omzien naar elkaar. Vanuit verschillende groepen in Hervormd Vriezenveen zijn destijds ongeveer 25 bakblikken met gevarieerde inhoud ingezet, om weer door te geven met een eigen creatieve inhoud. De bakblikken waren voorzien van begeleidende tekst met uitleg en een notitieboekje. Hierbij werd gevraagd om in dat boekje een opbeurende wens, gedicht of gedachte mee te geven aan volgende ontvangers.

Sommige bakblikken zijn afgelopen jaar tussentijds terugbezorgd en vervolgens weer aangepast ingezet. Zo werd inzicht verkregen in welke route bakblik en boekje had doorlopen en met welke mooie wensen. Tijd voor inventarisatie van de stand van zaken bij andere bakblikken. Hoeveel zijn de bakblikken nog in beweging of wat wordt er nog mee gedaan?

Als u een bakblik met boekje in huis hebt, wilt u zich dan melden voor overleg bij Ina Bos. Dat kan telefonisch of via Whatsapp via 06-51419147 of per e-mail naar i_bos13@hotmail.com

Lees meer over: , ,

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton