logo impluz

In balans met je vrijwilligerswerk

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

TWENTERAND – Deze tijd vraagt veel van ons allemaal. De onzekerheid, het vele thuiszitten, minder sociale contacten en activiteiten, zorgen over Corona en mensen die ziek zijn (geweest). Het kan moeilijk zijn om in deze tijd in balans te blijven. Daarom organiseert Impluz deze training.

 In de training In balans met je vrijwilligerswerk, leert u wat u zelf kunt doen om tegenslagen die we allemaal op ons pad krijgen, beter te verdragen en om er anders mee om te gaan waardoor u zich prettiger voelt. Door oefeningen en handvatten leert u om uw balans te (her)vinden.

Wat kunt u doen?

Om grip op uw leven te krijgen is het belangrijk om u te richten op de problemen waar u wel invloed op hebt. Door anders om te gaan met de problemen waar tegenaan loopt kunt u zich weer sterker gaan voelen, krijgt u meer zelfvertrouwen en kan u zich energieker gaan voelen.

In deze training krijgt u handvatten om (beter) om te gaan met stress en spanning, met slaapproblemen, met negatieve gedachten en leert u hoe u een (betere) balans tussen draaglast en draagkracht kunt verkrijgen.

Informatie en aanmelding

Deelname aan de cursus is gratis voor vrijwilligers uit de gemeente Twenterand. De cursus is fysiek op locatie.
Data en tijdstip: dinsdag 16 november 2021 10.00 tot 12.00 uur.
Aanmelden: https://www.impluz.nl/cursussen/mentaal-fit

Impluz (onderdeel van de Dimence Groep)
info@impluz.nl of 0570 – 604 900

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton