logo pvda-groenlinks twenterand

PvdA GroenLinks schenkt gemeente Twenterand bomen

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

TWENTERAND – Zoals u weet staan de verkiezingen voor de deur. Op 16 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen en PvdA GroenLinks werken al samen sinds 2018. Ook nu gaan we weer samen de verkiezingen in. Het centrale thema voor ons is: “sociaal en duurzaam”.

In de campagne willen wij ons vooral richten op het gesprek over de onderwerpen die leven in Twenterand en die gaan over meedoen in de samenleving, armoede en het milieu en duurzaamheid. Dit willen we vooral doen door in gesprek te gaan met inwoners en organisaties uit Twenterand.

Echter, 16 maart zijn niet alleen de gemeenteraadsverkiezingen. Ook is 16 maart de Nationale  Boomfeestdag. Dit wordt georganiseerd door Stichting Nationale Bomenfeestdag. Het doel van deze stichting is om jonge kinderen van rond de 10 jaar meer inzicht, kennis en begrip voor bomen bij te brengen. Door middel van natuureducatie laat de stichting deze kinderen de wondere wereld van bomen beleven en leren kinderen het belang van bomen voor een duurzame leefomgeving kennen.

Om die reden heeft PvdA GroenLinks op 14 maart vijftien kleine en jonge boompjes aangeboden aan de gemeente Twenterand om die op 16 maart, op de dag van de verkiezingen te planten bij basisscholen in Twenterand. Op deze manier wil PvdA GroenLinks een bijdrage leveren aan een duurzamer en groener Twenterand.

Kijk ook op: Boomfeestdag

Lees meer over: , ,

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton