CSV staat op 25 september aan de start van de officiële NK clubs in Heerenveen.

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

Voor de NK clubs 2021 zijn de beste 14 schaatsclubs van Nederland uitgenodigd, CSV vindt zichzelf terug op een mooie 11e plaats tussen de beste clubs van Nederland.
Tijdens dit mooie evenemnet strijden profs en amateurs zij aan zij om een heel jaar lang de titel “Beste schatsclub van Nederland”te mogen dragen.

Elke schaatsclub levert 4 heren, 4 dames, 3 junioren jongens en 3 junioren meisjes af. Zo schaatsen deze editie voor CSV o.a. Kars Jansman en Joy Beune mee die onderdeel uitmaken van de commerciële ploeg Jumbo Visma.

Als CSV willen wij dit jaar zo hoog mogelijk eindigen maar ook laten zien waar CSV voor staat, topprestaties combineren met veel plezier. Daarnaast proberen wij als club ieder lid zo veel mogelijk thuis te laten voelen zodat ieder lid het familie gevoel van CSV ervaart.

Wij zijn trots dat wij als relatief kleine vereniging uit een kleine dorp mee mogen doen aan dit mooie evenement. Door onze deelname hopen wij dat de mensen in het dorp nog enthousiaster worden over het schaatsen en zich aansluiten bij onze vereniging.

Lijkt je het leuk om een keer kennis te maken met de schaatssport en de CSV familie
kom gezellig een proefles meedoen en ervaar hoe leuk het schaatsen is bij onze gezellige club en wie weet sta jij over een paar jaar ook op het NK clubs. Meldt je aan bij secretariaat@CSV vriezenveen.nl

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton