Onderlinge competitie De Hammedammer

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

Julian Arrindell neemt het op tegen Jennie Braakman. Jennie Braakman laat zien dat ze niet voor niets zo hoog op de competitie lijst staat en biedt Julian Arrindell dan ook zeer goed partij, maar halverwege de partij neemt Jullian Arrindell de partij steviger in handen en wint. 2 – 0.

Hilco Braakman speelt tegen Dinant Voort en stuit op meer tegenstand dan verwacht. De koploper moet tot het uiterste gaan om de partij over de streep te trekken, maar wint wel 2 – 0.

Gerard Endeman gaat de strijd aan met Bert Nieboer. Gerard Endeman probeert het Bert Nieboer goed lastig te maken, maar door een mooie slagzet neemt Bert Nieboer het heft in handen en wint dan ook de partij 0 – 2.

Jan v.d. Vegt neemt het in deze bekerwedstrijd op tegen Wim Bouwhuis. In een zeer spannende partij waarin van alles zit, geeft geen van beide mannen zich gewonnen, het wordt dan ook een remise. Maar omdat dit een bekerwedstrijd betreft moet er een winnaar komen, dus krijgen de mannen elk nog eens tien minuten op de klok om de strijd te beslissen. Het lijkt halverwege dat Jan v.d. Vegt de beste papieren ervoor heeft, maar hij geeft de partij toch nog gedeeltelijk uit handen, en dan wordt het weer remise, dus nog maar een partij er achter aan. Dit keer trekt Wim Bouwhuis aan het langste end en mag zich winnaar noemen 0 – 2.

Henk Koenderink speelt tegen Jannie Bonthuis, en deze gaan uiterst voorzichtig te werk en proberen geen van beiden een fout te maken. Maar halverwege komt door een slagenwisseling Jannie Bonthuis een schijf achter en komt dit niet meer te boven, waarna Henk Koenderink wint 2 – 0.

Jan Slotman en Gerwin Mollink spelen beiden een solide partij tegen elkaar, maar op het eind heeft Gerwin Mollink de iets betere stand op het bord, en dat speelt hij goed uit en wint 0 – 2.

Gerben v.d. Voet speelt tegen Joop Kooman en al snel wordt duidelijk dat Gerben v.d. Voet een maatje te groot is voor Joop Kooman. Hij wint dan ook verdiend 2 – 0.

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton