twirling 1

Succesvolle Majorette en twirl-wedstrijd

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

VROOMSHOOP – Afgelopen zaterdag 11 juni deden de majorettes en twirlers van de Harmonie Vroomshoop mee aan de KNMO/NTSB majorette en twirlwedstijd, georganiseerd door hun eigen vereniging, in hun thuishaven Vroomshoop.

Met maar liefst 32 deelnames waren de dames wederom goed vertegenwoordigd. Uitkomend in verschillende categorieën, niveaus en leeftijdsklassen kon iedereen zijn routine laten beoordelen door de jury.

Vele solistische deelnames voor de onderdelen technisch programma, 1 baton en artistiek programma. Ook hebben ze deze wedstrijd 2 keer meegedaan met het onderdeel showtwirl waarbij de baton (majorettestok) wordt gebruikt in combinatie met attributen. Een nieuw jeugd duo deed voor het eerst mee evenals een nieuw jeugd ensemble. Voor het eerst stonden deze dametjes op de wedstrijdvloer met zelfs twee onderdelen, sterparade en hun dans als ensemble. Het jeugd ensemble uit team C en het junior ensemble uit team B stonden voor het eerst op de vloer met hun nieuw ingestudeerde routine evenals het senior A-team.

Met de mooie maar opbouwende kritische beoordeling die de twirlers van de jury ontvangen kan de komende tijd flink worden getraind om zo de volgende wedstrijd nog beter te presteren en de resultaten te verhogen. Uiteindelijk kon iedereen afgelopen zaterdag met minimaal 1 medaille naar huis gaan. Een top prestatie!!

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton