Adverteren

Adverteren op de website

Hier onder vindt u de verschillende mogelijkheden tot adverteren, te beginnen met deze website:

Adverteren op deze website is mogelijke op twee manieren:

 • Via de rolbanner rechtsboven aan de pagina.
 • Via een advertorial (dit is een nieuwsbericht met eventueel een foto in advertentie vorm).

 

Per week Per maand Per kwartaal Per jaar
Rolbanner 1 frame € 7,50 € 30,- € 80,- € 300,-
Rolbanner 2 frames € 12,50 € 50,- € 130,- € 500,-
Rolbanner 3 of meer frames In overleg In overleg In overleg In overleg
Advertorial * € 5,00 n.v.t. n.v.t. n.v.t.

 

*Kosten per 1.000 bezoekers, tarieven excl. BTW.

 

Adverteren bij Omroep NOOS

Stichting Omroep Noord Oost Overijssel (NOOS) is dé lokale omroep voor de gemeente Hardenberg. Dagelijks voorziet Omroep NOOS de ca. 60.000 inwoners van de gemeente Hardenberg van informatie en media gericht op onder meer informatie, cultuur, educatie, politiek en entertainment.

Omroep NOOS zet in op een breed bereik via verschillende kanalen. Zo is de omroep te volgen via de radio via frequentie 107.2 FM of online via www.omroepnoos.nl, via de tv en via de sociale media kanalen. Via al deze kanalen bereikt Omroep NOOS een brede en gevarieerde doelgroep, waarbij de focus ligt op het lokale nieuws, informatie en entertainment.

Adverteren bij Delta FM

Stichting Delta Media Groep is dé lokale omroep voor de gemeente Twenterand. De Delta Media Groep beheert diverse kanalen en biedt u daarom advertentieruimte aan in diverse media. Zo kunt u adverteren op deze website, maar ook op de radiokanalen Delta FM en Delta Piraat en op TV kanaal Delta TV.

Het uitzend gebied van Delta FM is het etherbereik (105.3 FM) in Twenterand en omgeving met 13.000 huisaansluitingen en via de kabel in het volledige Caiway gebied in Twente of via www.deltafm.nl.

Adverteren via de Radio

Adverteren op de radio kan via omroep NOOS, Delta FM en/of Delta Piraat, waarbij combinaties mogelijk zijn. Prijzen zijn afhankelijk van het uitzendgebied en de lengte van uw commercial.

Voor adverteren op de radio gelden speciale voorwaarden:

 • Reclamespotjes zijn dagelijks tussen te horen, met een maximum van 5 keer per dag, tussen:
  -NOOS: 08:00 en 22:00 uur.
  -Delta FM: 07:00 en 21:00 uur.
 • Tijdens religieuze programma’s worden geen reclamespotjes uitgezonden.

Aanleveren

Reclamespotjes kunt u via Omroep NOOS of via de Delta Media Groep laten realiseren. Omroep NOOS en de Delta Media Groep werken hiervoor samen met een professioneel bureau. Hiervoor worden de volgende kosten gerekend:

 • Gesproken commercial met huisstem, inclusief tekst redigeren en productie
  € 95,-  excl. BTW
 • Gesproken commercial met A-stem, inclusief tekst redigeren en productie
  € 120,-  excl. BTW
 • Gezongen commercial of productie op andere wijze
  Tarief op aanvraag

Reclamespotjes kunt u ook zelf kant-en-klaar aanleveren. In dat geval toetsen Omroep NOOS en de Delta Media Groep uw reclamespotje op de gewenste kwaliteit. Indien de kwaliteit niet voldoende wordt geacht, dan kan uw reclamespotje worden afgewezen.

Adverteren via de Kabelkrant

Adverteren op de TV kan via omroep NOOS en Delta TV, waarbij combinaties met adverteren op de radio en/of de website mogelijk zijn. Prijzen zijn afhankelijk van het uitzendgebied en de lengte van uw commercial.

Voor adverteren op de TV gelden speciale voorwaarden:

 • Adverteren op de kabelkrant kan via stills (stilstaande beelden). Tijdsduur per still is 10 seconden, maximaal bij 4 stills 30 seconden.
 • Voor reclamespots met bewegende delen (filmpjes) geldt dat een spot maximaal 1 minuut mag bedragen. Deze wordt dan 5x per dag uitgezonden op vastgestelde tijden.

Contact

Indien u interesse heeft of meer informatie wenst over het adverteren bij Omroep NOOS en/of de Delta Media Groep, dan kunt u ons hiervoor bereiken via adverteren@omroepnoos.nl of reclame@deltafm.nl.

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton